Neaiškumai perkant el. parduotuvėje

rated by 0 users
Viso temoje atsakymų: 11 | 0 Sekėjai

Top 10 Contributor
Vyras
Marius Sukurta: 26 Jan 2010 0:26

Užsisakiau prekę el. parduotuvėje, gavau patvirtinimą el. paštu apie užsakymą, kuriame buvo frazė "Norėdami aktyvuoti užsakymą, turite atlikti mokėjimą pagal šią sąskaitą išankstiniam apmokėjimui". Man patogiau atsiskaitinėti ne per bankus, bet grynaisiais pinigais, tad nuvykau į saloną. darbuotojas pasakė, kad iš anksto mokėti pinigų nereikia, o atvežus užsakytą prekę, su manimi susisieks vadybininkas ir tuomet turėsiu atvykti ir sumokėti, prekę atsiimdamas. Ar tai tiesa, nes prekę užsakiau 14 dieną, ir nors buvo pranešama kad prekė bus atvežta per vieną darbo dieną, nei penktadienį, nei šiandien (pirmadienį) jokių žinių nėra?

Top 10 Contributor

Yra keletas veiksnių, kurie nulemia kaip prekė pristatoma ir kada. Pagal jūsų pasirinktą apmokėjimo formą prekę galima užsisakyti ir apmokėti per el. bankininkystės sistemas, arba apmokėti atvykus atsiimti prekės į prekybos saloną, į kurį nukreipėte savo prekę.  Dėl prekės gavimo negaliu pasakyti tiksliai, bet jei esate iš Vilniaus, manyčiau, kad savo prekę turėtumėte gauti šiandien. Dieną jūsų klausimą plačiau pakomentuos darbuotojas dirbantis su el. parduotuve.

Egidijus

El. p.: panevezys@fortakas.lt

Tel. nr.: 8 685 70153

Kiti projektai: loftai.lt

Top 10 Contributor
Vyras

Ačiū už operatyvų atsakymą!

Top 50 Contributor

Atsiuskit man adresu algis.sinkunas@fortakas.lt uzsakymo numeri arba Varda, pavarde ir kuria data kada uzsakete. Susirasiu jusu uzsakyma ir rasime sprendima.

Top 10 Contributor
Vyras

Algis-fortakas:

Atsiuskit man adresu algis.sinkunas@fortakas.lt uzsakymo numeri arba Varda, pavarde ir kuria data kada uzsakete. Susirasiu jusu uzsakyma ir rasime sprendima.

Ačiū, šiandien jau prekes pasiėmiau (vakar vakare paskambino vadybininkas), aišku, savaitė o ne diena ar pora nuo užsakymo, gerai kad nedegančiai reikėjo, na bet bent jau kaina gera :)

Top 10 Contributor
Vyras

Tuo pačiu dar galbūt galima pasakyt porą pasiūlymų dėl pirkimo el. parduotuvėje.

1.  Naujai registruotiems (nė karto nepirkusiems vartotojams) galbūt būtų tikslinga įvesti bent kažkokį autorizavimą ar pasitikslinimą, kad nebūtų taip jog prekių užsakė, o po to nepaėmė. Pirkusiais ir neprisidirbusiais manau galima pasitikėti :) Nes dabar buvo keista, kad po užsakymo tegavau automatinį laišką, o jau kai prekė atvažiavo - skambutį, ar ne logiškiau jei būtų buvę atvirkščiai? :)

2. El  parduotuvėje užsakius prekę tematomas statusas "užsakyta", bet neaišku realiai būklė, ar prekė išvis yra pas tiekėją, ar centriniame Novanet sandėlyje, ar gal jau ir atvažiavusi į miestą, kur užsakyta. Vadybininkams dabar gaunasi bereikalingas darbas ir išlaidos, skambinti prekei atvažiavus, kai gali būt pranešama ar pasijungus prie el. parduotuvės, arba el. paštu.

3. Dėl pačios el. parduotuvės. Keista, kad nėra tokio skyrelio kaip "akcijos",- nuolat tenka spaudinėt F5, kad pamatyt akcijuojamas prekes. Kitas dalykas - nesuvokiu, kodėl nors meniu pasirinkus viena, atvaizduojama ir kas "neįtemą", tarkim, pasirinkus išorinius Lacie HDD, vaizduojama teisingai, bet pamėginu pasirinkt kitą gamintoją, ir matau grybą. Analogiškai ir su kitomis prekėmis.

Top 10 Contributor

Dėkui už konstruktyvius pasiūlymus. Gal ne visus juos iš kart išeina išpildyt, bet mes visus jūsų patarimus kaupiam ir atsižvelgiam į juos Smile

Egidijus

Top 10 Contributor
Vyras

Na, čia jau Jūsų teisė, atsižvelgti ar ne į juos, aš tiesiog išsakau savo pastebėjimus, kas, mano manymu, būtų pliusai ;)

Top 50 Contributor

norejau paklausti per kiek laiko patvirtina uzsakyma nuo apmokejimo?

Top 10 Contributor

lukiz:

norejau paklausti per kiek laiko patvirtina uzsakyma nuo apmokejimo?

Turėtų patvirtinti tą pačią dieną, jai labai apkrauta diena, tuomet gali užtrukti dienele ilgiau...

Egidijus

Top 50 Contributor

man jau snd eina antra diena nuo apmokejimo o uzsakymo padetis dar vis "UZSAKYTA"  o ne patvirtinta.

Top 10 Contributor

Galimi trys variantai kodėl taip yra:

1. Uzsisake preke ant kurios buvo rasoma data kada ta preke atvaziuoja.

2. Klientui buvo rašoma, bet blogai nurodytas el. pasto adresas.

3. Galbut uzsakymas jau atsauktas arba pristatytas i saloną

Visiems žmonėms, kurie turi problemų su užsakymais - REIKIA KONKRETUMO. Užsakymo numerį, kurį gavote užsisakydami prekes internetu atsiunčiat arba mano paraše nurodytu el. pašto adresu arba privačia žinute forume, tuomet galime TIKSLIAI atsakyti kaip yra su jūsų užsakymu.

Egidijus

Page 1 of 1 (12 items) | RSS